Az Otthontérkép homedecor blogja.

Belül tágasabb

Belül tágasabb

Ilyen lesz az IKEA szatyor

2017. április 05. - Otthon

Az IKEA ikonikus kék-sárga szatyor új külsőt kap, fehér alapon kék pöttyös verzióban láthatjuk viszont hamarosan a boltokban.

A People tette közzé, hogy az IKEA 99 centes, azaz fillérekért kapható szatyra hamarosan megváltozik. Régóta rebesgetik, hoy a cég változtat a FRAKTA táskán, de eddig még konkrétumokat nem lehetett tudni. A fehér alapon kék pöttyös szatyrok fehér füleket kaptak, az új design a francia Colette nevű designer cégnek köszönhető. A polipropilén anyag, amiből készül, természetesen újrahasznosítható.

Az biztos, hogy Európában hamarabb lesz kapható, mint az Államokban - ott állítólag csak 2018-ban kerül az üzletekbe. Párizsban egészen biztos, hogy májusban már elérhető lesz üzletekben, bár azt egyelőre nem tudni, hogy a változtatás örökre szól, vagy egyelőre csak az IKEA Art kollekció része. Mindenesetre érdemes lenne átgondolni, mert közelsem biztos, hogy a vásárlóknak tetszeni fog a fehér design - az IKEA üzletek színeit láthattuk viszont a szatyrokon, a kék és sárga ott van minden áruház épületén.

Az IKEÁból akár egy kétgenerációs családi ház is bebútorozható, íme erre egy jó példa az alábbi csillebérci hatszobás ház:

10_5.jpg

Kattints a képre!

Az is kérdés még, hogy a svéd bútorgyártó cég melyik ikonikus termékén fog változtatni a jövőben: talán a KLIPPAN kanapé bevált formáján, vagy a teamécseseken? És mit fog ehhez szólni a közönség? A fehér szatyor egyébként kevésbé praktikus, mint a kék: jobban fog koszolódni.

Kép: IKEA

A bejegyzés trackback címe:

https://belultagasabb.blog.hu/api/trackback/id/tr5812390797

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása