Az Otthontérkép homedecor blogja.

Belül tágasabb

Belül tágasabb

Ez lehet minden idők függőágya

2017. április 20. - Otthon

A nyári éjszakák arról is szólnak, hogy a verandát vagy teraszon üldögélve bámuljuk a csillagokat, és világmegváltó beszélgetésekbe bonyolódunk egy fröccsel a kezünkben. Ehhez az életérzéshez tesz hozzá a Kodama Zomes függőágy. Most, így, az áprilisi hóesésben.

Kinn szakad a hó, szétfagyunk, ezért gondoltunk egy nagyot: dobjuk fel a napot egy kis nyári meleggel, illetve a nyár egyik kellékével. A függőágyak a nyár velejárói, a budapesti parkokban, például a Margitszigeten is vannak páran, akik viszik magukkal a természetbe, csakhogy a fákon lógva olvasgassanak. A függőágyak kényelmetlensége a be- és kiszállásban van, illetve a kétszemélyes függőágyakon kívül egyikbe se fér el több ember. Ülve pláne nem lehet bennük létezni. Ezen problémák kiküszöbölésén a Kodama Zomes dolgozott sokat, a tervezők pedig megalkották azt a függőágyat, amire tényleg nem lehet mást mondani, minthogy KELL.

Korszerűsített villaépület kertjében mutat csak igazán jól a modern függőágy, passzol a régies, ódon épületek hangulatáshoz is. Az alábbi eladó budai ingatlanhoz tökéletes kiegészítő lehetne:

2_9_1.jpg

Kattintson a képre a többi fotóhoz!

A művészet és a design mutatkozik meg az egy rúdon lógó függőágyon, igaz, körülbelül 50 kilót nyom, így biztosan nem cipeli magával senki a Margitszigetre, de összesen 200 kg súlyt képes megtartani. A függőágy olyan, mintha a nappali kanapéját ötvözték volna a függőággyal, kényelmes, nagy, és tényleg több ember is elfér rajta, akár aludni, akár csak bambulni szeretnének. 

A kerete acélból készült, ezen matrac és párna vannak, amiket kültérre alkalmas kárpittal húztak be. Az időjárás viszontagságait így képes kivédeni, és nem kell a nyári vihart jelző első széllökéseknél mindent bepakolni a házba. A függőágy összesen 4 felnőtt embert bír el, és jó pár gyereket, így nekik is jópofa bunker szerűség lehet a nyári délutánokon.

Fotó: Kodama Zomes

 

A bejegyzés trackback címe:

https://belultagasabb.blog.hu/api/trackback/id/tr5712436525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

silverrant 2017.04.21. 11:12:01

Húú, nem. Egyáltalán nem ülnék be egy fémketrecbe pihenni. Nagyon kényelmetlen dolog ám a Faraday kalitka.

Void Bunkoid 2017.04.21. 16:31:26

Ez nem függőágy. Ez egy felülről függesztett kosár.
süti beállítások módosítása