Az Otthontérkép homedecor blogja.

Belül tágasabb

Belül tágasabb

Semmi, csak egy igazi mesebeli házikó

2017. április 20. - Otthon

Az Instagramban az a jó, hogy rengeteg olyan városkát, házikót és tájat csodálhatunk meg, amiket az arra járók fotóznak. Ez különösen akkor jó, ha hozzáértő készíti a képeket, és az ő szemén keresztül láthatjuk a gyönyörű tájat. Egy ilyet mutatunk most.

A hugograndcolasphotogpraphy nevű Instagram-profil mögött egy hivatásos fotós és világutazó rejtőzik, aki imád Európán belül utazgatni, és mindent, ami tetszik neki, megörökíti. Az egyik utazása során fedezte fel magának a pici házat Strasbourgban, a folyóparton. A képet látva nem csoda, hogy többször is megörökítette, a házikó maga a megtestesült mesebeli házikó, rajzolni se lehetne szebbet. Pláne, hogy tavasszal gyönyörű virágba borul, és ha a lila színű virágok lehullanak, maradnak a zöld ágacskák, amik szintén elképesztően mutatnak a házon.

A fehér ablakok és a tégla homlokzat láthatóan olyan gazdát takarnak, aki odafigyel arra, hogy tökéletes legyen a háza. A háttérben templom látható, és természetesen a folyóparti hangulat sem kihagyhatatlan a látványból. Ki ne sétálgatna ott szívesen, akármilyen is legyen az idő?

Íme a ház:

Mesebeli környezet és ház Magyarországon is van az eladó házak ingatlanpiacán. Ilyen például a Bükki Nemzeti Park szívében található gyönyörű üdülőnek használt farm:

8_3.jpg

Kattintson a képre a többi fotóhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://belultagasabb.blog.hu/api/trackback/id/tr8312434425

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2017.04.21. 08:37:12

Azért Mátranovákot a Bükki Nemzeti Park "szívébe" tenni földrajzi túlzás. Szarvaskő, ami a Park legnyugatibb széle, még több, mint 40 km onnan.

A nyaraló viszont valóban jól néz ki.
süti beállítások módosítása