Az Otthontérkép homedecor blogja.

Belül tágasabb

Belül tágasabb

Kutyás tapéta, kutyás lámpácska, kutyás ágynemű igazi kutyásoknak

2017. április 22. - Otthon

Az igazi állatbolondok otthona biztos, hogy tükrözi a hobbijukat, és ők azok, akik könnyű ajándékot vásárolni - gondolnánk. Csakhogy a huszadik porcelán kiskutya helyett számos más dolgot is adhatunk, amik sokkal egyedibbek és a lakásban is irigylésre méltóan jól mutatnak. Ilyenekből mutatunk párat.

1. Kutyás tapéta

Az igazán elkötelezettek a saját kutyáikból készítenek tapétát, de készen is kapni jópofa darabokat - és nem is drágák. A netes rendelés egyértelműen ajánlott, itthon maximum valamelyik designer tapéták kínáló interior boltban találhatunk 1-1 tekercs állatmintás tapétát, azokból is az éppen nagyon divatosakat, mint a pelikán vagy más madaras, halas mintájúakat. A kutyás verzióból a Hygge and West oldalát ajánljuk szeretettel, de hazai webshop, a Mesemix is kínál cicás és kutyás mintás tapétát.

2. Kutyás lámpa

A holland design márka, az Odesi kínálja a témában a legszebb asztali lámpát, amit Broncónak neveztek el. A lámpában a kutya teste egyszerű vonalakból áll, ami acélváz, és teljesen minimál. A kutya feje pedig egy lámpa búrát kapott, olyasmit, mint amikor a kutyák műtét után kapnak a fejükre egy bilit, hogy ne szedjék szét a friss sebeiket. A póráz maga a tápkábel, az egész okosan ki van találva. Nem olcsó, 240 euro (75 270 Ft), viszont garantáltan kedvenc darab lesz a házban.

Kutyásként albérletet találni a legnehezebb. Az ingatlanpiacon kevesen, de már vannak, akik pozitívan állnak ehhez, és szívesen adják ki a lakásaikat kisállat tartóknak. Az egyik ilyen remek lehetőséget mutatjuk meg, érdemes azonnal lecsapni rá: a Pasaréti térhez közel van, 61 nm, van terasza, és csak 135 000 Ft havonta.

0_41.jpg

Kattintson a képre!

3. Kutyás ágynemű

Az állatmintás ágyneműhuzatok, takarók szintén felkapottak idén, a HM Home például oroszlánosat kínál az idei tavaszi-nyári szezonban. Erre is az igaz, ami a tapétára, hogy mivel most annyira nem divat a kutya minta, nehezen felkutatható a kutyás ágynemű, és inkább az Etsyn vagy a neten az észak-európai designer üzleteknél érdemes keresgélni. 140 dollárért (kb. 40 000 Ft) már lehet rendelni, ezen nemcsak kutya, hanem pizzaszeletek is vannak.

4. Kutyás konyharuha

Az egyszerű, fehér alapon minimál mintájú fekete kutyás konyharuhákba bárki beleszeret, első látásra. Az ötlet, hogy eleve többféle kutya legyen a törlőruhán, zseniális: akad dalmata, bulldog és uszkár is. A konyharuhákat a Gingibernek köszönhetjük, tőlük érdemes megrendelni, 50 dollár (14 602 Ft) a 3 darab.

5. Kutyás könyvtartó

A Dezignable akril, kék színű könyvtámaszaival bármilyen vastag könyvet ki lehet támasztani, egyszerű, szép és dizájnos. A kutya sziluettjén az orra tartja a könyveket, mindezt egy talapzaton állva. Ez sem olcsó, szintén amerikai és 125 dollárba kerül. Ugyanennél a cégnél kakasos verzióban is kapható a könyvtámasz.

A bejegyzés trackback címe:

https://belultagasabb.blog.hu/api/trackback/id/tr112434711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása