Az Otthontérkép homedecor blogja.

Belül tágasabb

Belül tágasabb

Álom: kockaház Koppenhágából

2017. június 10. - Otthon

Kívülről szigorú és szabályos, átrium szerű, belülről a fények játéka teszi csodaszép élhető otthonná az alábbi koppenhágai kocka házat.

Koppenhágában is igazi különlegességnek számít az a kockaház, amit most bemutatunk, a francia Marie Claire interiőr lapja hívta rá fel a figyelmet. A kockaház egy szűk utcában található, nem lehet csak úgy belebotlani. Három szintes, 270 négyzetméter alapterületű, és tele van üvegfalakkal. Az építészek csoportja láthatóan az egyszerűséget és tágas tereket választotta, amikor az átrium szerű jelleget megtartották, és az üvegfalakkal adták meg a ház különleges atmoszféráját. Picit olyan, mintha az egész ház télikert lenne, de ha nem is az egész, a fele biztosan.

Az üveg és a tágas terek akár hűvös, rideg otthont is körülölelhetnének, de a lakberendezők a puha fa színekkel, a gyapjúval és a szőrrel megadták az enteriőr alaphangulatát. Mindehhez bársony és színes textíliákat választottak, amikkel bármilyen otthont barátságossá lehet tenni. A ház ablakai 2,2 méter magasak, amit ha a bársony függönnyel együtt látunk joggal mondjuk rá a kicsit színházi jelleget. Az ebédlőben például ez jól látható, azonban a virágok, a fák, amik a házban találhatók ellensúlyozzák a színházis jelzőt. 

Íme a gyönyörű kockaház:

Fotó: Marieclairemaison

A koppenhágaihoz hasonló ingatlant jelenleg nem találni a piacon, de üvegházzal rendelkező telkeket és olyan házakat, amikben magas, nagy üvegfelületeket találni, igen. Ilyen az alábbi zsámbéki ház is, ahol a koppenhágaihoz hasonlóan belülről nézve is lehet gyönyörködni a tájban.

Kattintson a képre!

7_7.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://belultagasabb.blog.hu/api/trackback/id/tr1712574913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása