Az Otthontérkép homedecor blogja.

Belül tágasabb

Belül tágasabb

Pár ötlet a medencepart berendezéséhez

2017. június 29. - Otthon

Az úszás szezonja hivatalosan is megnyitott, ahogy beköszöntöttek a 35 fokos nyári napok. A víz partját élvezni nyáron fantasztikus érzés, függőágyak, napágyak, kültéri nyári bútorok adják a kényelmet ehhez.

A saját medence általában valamiféle teraszon kap helyet a családi házak kertjében. A hangok, illatok egészen sajátosak a medence partján ülve, a kék víz látványa maga a kikapcsolódás és a nyugalom. A napozás mániások biztosan beszerezték már a nyár közepére a napágyakat, de az árnyékolókra és a kényelmes asztalokra, székekre is érdemes időt és pénzt áldozni.

Természetesen a megszokott műanyag flair székek és asztalok helyett rengeteg gyönyörű és dizájnos darabot kapni, de ha nem elég jók, akkor még mindig körbenézhetünk a régiség vásárokon, hátha találunk valamit, amit nem sajnálunk a medence mellé tenni. Ilyenek például a színes Acapulco székek is, bátran használhatjuk kintre és bentre is.

Az igazán lusták a vasárnap ebéd utáni alvást is elintézhetik a medence partján, erre egy baldachinos napozóágy tökéletesen alkalmas. A medence partja akkor lesz barátságos, ha egy igazi szobához hasonlít, legyen ott minden, amit egy szobába tennénk, de ne halmozzunk fel mindenfélét, ami elnyomja a teret.

A medence mellől a virágok, növények sem hiányozhatnak, leanderek, örökzöldek, pálmafák mindenképpen legyenek ott. Akkor lesznek igazán dekoratívak, ha dézsákba, kosarakba helyezzük azokat, gondosan ügyelve arra, hogy színben és formában passzoljanak a kültéri búrotokhoz. Díszítő kövek is mehetnek, ízlés szerint. Sötétedés után gyertyák, LED-es, napelemes lampionok adhatják meg a nyári este hangulatát.

Fotó: Marieclairemason

 

Az alábbi eladó 5+1 szobás budai ház medencepartja kissé szegényes ugyan, de kellő kreativitással kényelmes kinti nappalivá alakítható át, ahol akár aludni is lehet délutánonként.

Kattintson a képre!

1_20.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://belultagasabb.blog.hu/api/trackback/id/tr612622057

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása