Az Otthontérkép homedecor blogja.

Belül tágasabb

Belül tágasabb

A betoncsempéké a jövő

2017. július 21. - Otthon

A KAZA Concrete visszatért a piacra, mégpedig Aybars Asci tervezővel együttműködve olyan betoncsempéket mutattak be, amik a nagyon magas luxus designt képviselik. Igen, betonból.

A tervezőt, Ascit a beton folyékony állapota ihleti meg, hogy hogyan mozog miközben öntik. Ezt figyelve és elemezve jött rá arra, hogy a folyékony mozgást valahogyan szilárd állapotában szeretné megmutatni. Így készültek el a betonlapok, amik mindegyike lakossági és üzleti célokra ugyanúgy használható. Az egyedi és gyönyörű minták mintha nem is betonból lennének, annyira mutatósak - tényleg nem műanyag és tényleg nem tapéta az, amit az alábbi galériában látni.

A háromdimenziós csempék különböző módon mutatják meg a folyékony beton mozgását. A dinamikus minták szinte illúzióként folynak össze a szemünk előtt, ahogyan a fény az árnyékkal érintkezik, csodaszép textúrát látni. A betoncsempe kollekció sokféle színben kapható, várhatóan hamarosan egyre több követője akad az ötletnek, és a vékonyabb pénztárcájú lakossági réteg is megengedheti majd magának. 

Az alábbi eladó XIII. kerületi lakásban például biztosan jó helye lenne a betoncsempéknek, a prémium minőségben felújított lakásokban akár a konyhától a fürdőszobáig bárhol el lehet képzelni.

Kattintson a képre!

furdoszoba_premium.jpg

Fotó: Design-milk

A bejegyzés trackback címe:

https://belultagasabb.blog.hu/api/trackback/id/tr2412662447

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása