Az Otthontérkép homedecor blogja.

Belül tágasabb

Belül tágasabb

A Zara Home az ősz színeivel indítja a szezont

2017. szeptember 03. - Otthon

Az indigó kék szín árnyalatai mellett az őszi falevelek színeivel dobhatjuk fel a lakást. A Zara Home elképesztően szép kollekciókkal rukkolt előtt az őszi szezonra.

A mustársárgát jelölték meg a textilek színeinek, mellette azokat a meleg színeket látjuk viszont, amit abban a két hétben látni az erdőkben, amikor még a falevelek nem hullanak le, hanem besárgulnak, bepirosodnak és bebarnulnak. A szépséges színek takarókon, párnahuzatokon, konyhai törlőkendőkön és asztalterítőkön köszönnek vissza. A sárga mellett az indigó kék szín is az idei ősz színe, nagyjából olyasmit kell elképzelni, mintha a kékfestő találkozna a vízfestékekkel és némi batikolással. Ágyneműhuzatok, fürdőszobai készletek és kerámiák is kaphatók ebben a színben. 

Azok, akik kifejezetten a tengerész szerű stílust preferálják nyaranta, érdemes most beszerezni ezeket a darabokat, tökéletesen használhatók lesznek jövő nyáron a nyaralókban is. Az anyagokat tekintve a lenvászon, vászon és az organikus pamut anyagok teszik puhává az otthonokat. A mintákban főleg a csíkos, az apró virágmintás és a halszálkás mintát érdemes keresni - ezek mind örök darabok lehetnek, ha jól bánunk velük.

Kép: Zara Home

Az alábbi eladó soproni lakásra ráférne egy kis frissítés, a konyhai szófát például egy szép őszies színű takaróval és némi párnahuzattal biztosan ízlésesebb lenne és jobban passzolna a háttérben álló sparhelthez. 

Kattintson a képre!

0_87.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://belultagasabb.blog.hu/api/trackback/id/tr2012780148

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása