Az Otthontérkép homedecor blogja.

Belül tágasabb

Belül tágasabb

Okos bútorokkal lesz hatalmas a 25 négyzetméteres kislakás

2017. szeptember 29. - Otthon

A 25 négyzetméteres minilakás szépsége az egyszerűségében rejlik, a lakás kellős közepén található a hálószoba, ami egy elképesztően okos tároló emelvényen áll.

Könnyű úgy egy minilakást berendezni, hogy már az alapok is rendkívül jók: nagy belmagasság, téglafal és erkély, ami a csíklakás legeslegvégén álldogál, azaz az egész lakás az erkélyhez vezet. Huszonöt négyzetmétert berendezni élhetőre azonban tényleg nehéz, elvégre ott kell enni, ahol alszunk, és ott kell dolgozni, filmezni, ahol eszünk. Mindezt úgy, hogy ezeken a helyeken a komplett életünkhöz szükséges összes tárgy és ruha rendezetten elpakolható legyen.

Az alábbi minilakásban ezt úgy oldotta meg a tervező, Yuda Naimi, hogy több egységből álló bútorokat tervezett, így a lakás fő része egy bútor. A tárolók elnyelik a mosógépet, 11 fiókot és éjjeliszekrényt, beépített hálózati aljzatokkal. A bútorok mindegyik oldalát más funkcióra tervezték, mozgathatóak, így az ágyhoz vezető lépcsőfiókokat ülő tárgyként is lehet használni, továbbá polc és italtartó is van a dobozkában.

Az alábbi egyszobás, eladó alsórákosi lakást hasonlóan okosan, mint a spanyol 25 négyzetméteres lakásban látni, szépen be lehet rendezni. Ez a lakás is erkélyben végződik, napfényes és akár elképesztően szép stílusú is lehet.

Kattintson a képre!

4_12.jpg

Összesen öt darab ilyen okos, mozgatható bútor áll a lakásban, ezek látják el az asztalok, a székek, a konyha, az íróasztal funkcionális kényelmét is. A konyha egy része például a szekrény belsejében van, és ez egyáltalán nem zavaró.

A Barcelonában található loft minilakás egy régi épületben található, valószínűleg az eredeti téglafalat hagyták meg a tervezők. A tükrökkel teli lakásban a padlóburkolat is mutatós. A helyiségben elfér a bőr kanapé, a műalkotás, ráadásul az erkély ajtaja, ami egy régi pajtaajtót idéz, csak tetézi az enteriőrt.

Kép: Dezeen

A bejegyzés trackback címe:

https://belultagasabb.blog.hu/api/trackback/id/tr4412908660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása