Az Otthontérkép homedecor blogja.

Belül tágasabb

Belül tágasabb

IKEA konyhabútorból dögös szekrény lehet

2017. október 01. - Otthon

Az ikeás bútorok használata nincs kőbe vésve, bátran hozzájuk lehet nyúlni, és mindenfélét alkotni belőlük. Ilyen az alábbi fehér konyhaszekrény, amit az étkezőbe tettek szekrénynek.

A blogger, aki nekiesett az hófehér ikeás szekrény átalakításának, az Apartman Therapy oldalán talált rá az ötletes megoldásra. Vásárolt egy ikeás konyhaszekrényt, az IKEA Akurum szekrényt, fehér, fényes felületű Abstrakt ajtókkal. A szekrényeket egy ikeás sínrendszerrel rögzítették egymáshoz, de a csavarok ugye, ahogy minden ilyen bútornál, látszottak, és csúnyán néztek ki. Ezért a lapszabászatban kerestek megoldást, és a padlóval egyező színben felraktak a szekrényre egy fadarabot.

A fényes felületű, fehér szekrényajtók új bútorgombokat kaptak, ez elegánssá és széppé tette az egész szekrénysort. A falra függesztették, lábak nélkül, így szellős, kényelmes ebédlőt kaptak, ahol bőven van hely mindennek. A szekrény a két falat, amik a beugró részt adják kitámasztják, annyit csinált még a kreáló, hogy a falnál lévő fa részt kissé lekerekítették.  A fa színét maguk keverték ki, a barnás feketés festéket végül diópáccal kenték le, hogy tökéletesen passzoljon a padló színéhez. 

Az alábbi eladó dunai panorámás lakásban a tévé alatt látható fehér szekrénysor akár ikeás konyhaszekrényből is készülhet. Érdemes a látványt összehasonlítani a blogger által készített szekrényből, semmit nem veszít az értékéből, ha konyhaszekrényből készül.

Kattintson a képre!

1_33.jpg

img_4302a.jpg

img_4340a.jpg

img_4299a.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://belultagasabb.blog.hu/api/trackback/id/tr3412912843

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása