Az Otthontérkép homedecor blogja.

Belül tágasabb

Belül tágasabb

Így is berendezhetünk egy borvidéki ingatlant

2017. október 28. - Otthon

Kanadában egy airb'nb-s lakást rendeztek be úgy, hogy a világ bármely pontjáról érkező Wes Anderson-film rajongó megtalálja élete otthonát. 

Wes Anderson nosztalgikus, pasztell színek uralta képi világáról híres, ikonikus stílusával milliók szívébe lopta be magát. A kanadai bortermelő vidéken élő lakástulajdonos is a rajongók egyike, és megkérte Dayna Winter belsőépítészt, hogy varázsolja wesandersonosra a lakás összes helyiségét.

Az ötlet természetesen nemcsak amiatt született meg, mert óriási rajongó lenne a Prince Edward tartományban élő tulajdonos, hanem mert okosan látta a benne rejlő üzleti lehetőséget. A lakás kialakítását ennyire ikonikus stílusban szórakoztató kihívásként élte meg a lakberendező, meghatározott költségből dolgozott, így valamennyire nehéznek is nevezhető a munka. A végeredmény lenyűgöző, bár természetesen bele lehet kötni, ha nagyon szeretnénk.

A szobák mindegyike egy-egy filmre utal, a bútorok klasszikus, antik bútorok, a szobák falai pedig tükrözik az adott filmre legjellemzőbb színt. A Moonrise Kingdomos szoba vintage tapétát kapott, tábori fatáblával, amit a belsőépítész szülei készítettek: a papa vágta ki a fát, és rakta össze. Margot Tenenbaum hálószobájában a filmben látott ikonikus bunda lóg, természetesen ez nem ugyanaz, amit Gwyneth Paltrow viselt, hanem ahhoz nagyon hasonló darab. A lakás kényelmes és élhető, a design egyáltalán nem vesz el az otthonosságból.

"A rajongók észre fogják venni az apró rejtett részleteket, a visszajelzések valóban pozitívak"

- nyilatkozta a Lonely Planetnek a belsőépítész. 

Íme a képek:

Napfényes, teraszos újépítésű lakások a Duna-parton, okosotthon kialakítással! 

A bejegyzés trackback címe:

https://belultagasabb.blog.hu/api/trackback/id/tr1213067984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása