Az Otthontérkép homedecor blogja.

Belül tágasabb

Belül tágasabb

Bárki lehet a világhírű médiasztár szomszédja

2017. október 31. - Otthon

Olasz stílusú kastélyt tudhat magáénak az, aki az Államok legnagyobb női tévés személyisége mellé költözne.

Eladó Oprah Winfrey szomszédsága, a kaliforniai Montecitóban megválnak a néhai milliárdos Ed Snider a birtokától, és eladásra kínálják. A férfi 2016-ban hunyt el, halála óta kínálják az ingatlant, most 7 millió dollárral kevesebbért szeretnék eladni, mint tavaly. Ez jelentős árengedmény, most 45 millió dollárt kérnek érte.

Az olasz stílusban felépített kastély jobb oldalán él Oprah, ez azért is fontos, mert a környéken csak a hírességek élnek - Ed Snider a sportban számít az egyik legnagyobb alaknak.

A házhoz tavacska, medence, kert, teniszpálya, moziterem, billiárdszoba, vendégház is tartozik, sőt, még gyümölcsöskertet is építettek ide. Ez azért is fontos, mert Kaliforniában a meleg idő miatt sokkal többet kell öntözni a kerteket, mint azt gondolnánk - nem egyszer volt abból gond, hogy a gazdagok és híresek rengeteg vizet pocsékolnak el a kertjükre.

Az olaszos kúria fő hálószobája állítólag nagyobb, mint bármelyik New York-i apartman hálója, a kúria fő részén boltíves mennyezeteket találni, fantasztikus fürdőszobával, márványból van ott minden természetesen, de még akad a házban jógastúdiónak használt szoba és egy szuperül kialakított öltözőszoba. A villa 1994-ben épült, állítólag az olaszországi Comói-tó környéki villákat idézi a stílus és az enteriőr. 

ÍME: 

Fotó: Robb Report

Annak, aki gyümölcsöskertet szeretne, agglomerációba kell költöznie. Az alábbi, eladó érdi ingatlanon van gyümölcsöskert, és az ára is elég baráti az ötszobás háznak.

Kattintson a képre!

 

9_14.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://belultagasabb.blog.hu/api/trackback/id/tr513117602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása