Az Otthontérkép homedecor blogja.

Belül tágasabb

Belül tágasabb

Legszebb ajtódekorok őszre, azaz erre is jó a gesztenye

2017. november 03. - Otthon

Levelek, gesztenyék, makkok, termések mind alkalmasak arra, hogy ajtódekort készítsünk belőlük. Az ősz erre a legjobb évszak.

A számtalan töklámpás mellett az őszi ajtódekorációk is sokat dobnak a mindennapi hangulatunkhoz, egy őszi kirándulás a legalkamasabb arra, hogy számtalan levelet, termést és ágacskát szedjünk össze, csak azért, mert tetszenek. A mindenféle színben pompázó levelekből gyönyörű ajtódekort készíthetünk, de a gesztenyét, a makkot, a bogyós növényeket mind felhasználhatjuk a célra.

A legegyszerűbb, ha beszerzünk egy koszorú alap formát, ebből számtalan verziót lehet kapni a virágüzletekben. Az is megfelelő, ha a készen kapott koszorú helyett mi magunk készítjük el az alapot: vastagabb fémdrótokból például, amiket összefonunk, megfelelnek az alapnak.

Erre gyakorlatilag bármi rátehetünk, a színes leveleket ajánlom szeretettel, itt-ott őszi virágokkal megtűzdelve. Készíthetjük az egészet őszi rózsákból is, színekre bontva, vagy csak termésekből és színes szalagokból, de akár a búzához hasonló növényből és eukaliptusz levélből is gyönyörű őszi csokrot lehet kreálni. 

Íme néhány ötlet:

Fotó: Elle Decor

A bejegyzés trackback címe:

https://belultagasabb.blog.hu/api/trackback/id/tr2613115232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása