Az Otthontérkép homedecor blogja.

Belül tágasabb

Belül tágasabb

A műgyanta a falra is való

2017. november 30. - Otthon

Ki mondta, hogy a műgyanta csak a padlóra való? Egy belvárosi lakásban a falra is került pár panel, és ránézésre meg se lehet mondani, hogy műgyanta.

A szintetikus gyanta képessége, hogy képesek véglegesen megkeményedni. Az ékszerkészítéstől kezdve az asztalos munkákon át mindenhol használják, a lakberendezésben egyelőre padlóburkolatként a legismertebb, pedig máshol is elég jól hasznosítható. Egyáltalán nem olcsó, és nincs is kész hamar, betonos aljzatkiegészítés is szükséges lehet, majd erre rá kerül az úgynevezett lakossági műgyanta.

Az előkészítési fázisra rengeteg időt kell áldozni, mert ha már egyszer kiöntötték és megkötött, sokkal drágább lesz az egészet újrakezdeni. Épp ezért mindent, még a csatornarendszert is többször ellenőrizni kell, különben sokkal drágább mulatság lesz, ha ki kell bontani és újra kell önteni. 

A legjobb tulajdonsága, hogy elképesztően könnyen takarítható, így ha valaki szán rá időt és pénzt, akkor akár a fürdőszoba falát is telerakhatja ezzel az anyaggal. Ez természetesen már előre elkészített műgyanta panelekkel lehetséges, nem ott helyben kiöntve.

Minél világosabb, annál inkább meglátszik rajta minden. A hézagmentes műgyanta panelek akár színesek is lehetnek, egyáltalán nem szükséges, hogy minden fehér vagy világos bézs színű legyen.

Az alábbi, belvárosi, ötödik kerületi lakásban a fürdőszobában láthatunk ilyen panelt, bármilyen méretű helyiségben használható, ötletes és könnyen tisztítható.

Kattintson a képre!

7_11.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://belultagasabb.blog.hu/api/trackback/id/tr1513398207

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása