Az Otthontérkép homedecor blogja.

Belül tágasabb

Belül tágasabb

Coco Chanel egykori szobája elég modern

2017. december 04. - Otthon

Egy dán cég kezébe adták, hogy rendezzék be Chanel egykori lakását. Jó ötlet volt.

Coco Chanel az elegáns párizsi nő divatját teremtette meg, egy évszázada már, hogy úttörőnek számít a divatiparban. A párizsi Fauborg de Saint-Honoré utcában álló volt otthonát egy dán tervezőcég újította fel. A végeredmény hű maradt Coco Chanel mottójához: a stílus soha nem megy ki a divatból.

canape-mayor-and-tradition.jpg

Fotó: Marie Claire

A 2010-ben alapított dán tervezőcsapat, a Tradition a skandináv design kultikus darabjaival teremtette meg az időtlenséget Chanel szobájában. A gazdag és kortárs lakberendezési stílus tökéletesen jól működik együtt a francia építészettel, de ezt a megrendelő fél sejtette.

A kiváló minőség és a stílus az, ami jellemzi a skandináv enteriőr designt, és végül is ez az, amit maga Coco Chanel is megmutatott munkájával a divatiparban. Hangulatos helyet varázsoltak, ahol mindenki nyugodt és jól érezheti magát.

A hatalmas, eredeti fa panelek előtt modern tengerkék kanapé és fotelek állnak, ebből is látszik, hogy a kiválasztott bútorok és dekorációk egyensúlyban vannak a tér adottságaival. Állítólag a legszexx, legjobb, legexkluzívabb anyagokat választották, van a lakásban Arne Jacobsen darab és Flemming Lassen által tervezett bútor. A márvány kandalló és a réz anyagok együtt már nem annyira skandináv stílusjegyeket mutatnak, ennek ellenére tökéletesen illenek a térbe, a helyiség eleganciájához mindenképpen kellenek.

A letisztult skandináv stílus a hazai lakásokat is elegánssá varázsolja, az alábbi eladó belvárosi lakás ezt jól példázza.

Kattintson a képre!

1_46.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://belultagasabb.blog.hu/api/trackback/id/tr613406547

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása