Az Otthontérkép homedecor blogja.

Belül tágasabb

Belül tágasabb

Pofonegyszerű tartó bőr pántból

2017. december 11. - Otthon

Az észak-európai lakberendezést egyértelműen a letisztult, minimális stílus jellemzi, így egyáltalán nem meglepő, hogy a konyhai törlőket is olyan pánton tartják, ami illeszkedik a stílushoz. A világ legegyszerűbb bőr pántján az újságoktól kezdve egészen a ruhákig mindent tarthatunk.

Strap by M Clahr, ilyen néven lehet megtalálni a svéd tervező, Mathilda Clahr Instagram profilját. Márkáját 2012-ben alapította, és azóta is sikeresen működteti. Mint minden területen, neki is egy jó ötletre volt szüksége ahhoz, hogy igazán sikeres legyen: fogott egy bőr pántot, rakott rá egy patentet, felrakta a falra, és beletett egy törölközőt.

Az ötletét darabonként 9 ezer Ft és 21 ezer Ft között kínálja a saját weboldalán, ez utóbbi ár három darab pántot tartalmaz csomagban. Natúr színben, feketében, barnában, zöldben is kapható a találmánya, amit tényleg bárki utána csinálhat bármikor.

Az ilyen típusú kiegészítőket olyan lakásokba ajánljuk, mint amilyen az alábbi eladó Dessewffy utcai kislakás.

Kattintson a képre!

1_38.jpg

A patenttel rögzített bőr pánt titka valóban csak a patent, képzeljük el, hogy a dolgozószobában a celluxok vagy ragasztószalagok mindössze ezen a pánton csüngnek, csak felfűzzük rá, majd a patenttal összekapcsoljuk, és kész is. A falon lógó pántok így rengeteg mindenre használhatók, akármelyik helyiségben.

Néhány példát nézve, a dolgozószobában az olló, ragasztószalagok máris helyet kaphatnak a falon, a fürdőszobában egy vállfára rakhatjuk a fürdőköntöst a pántra, a sálakat keresztbe fűzhetjük ezeken az előszobában, a konyhában pedig a konyhai törlőkendőknek lehetnek praktikus eszközei a pántok. A tervezőnő egyébként arra is ügyelt, hogy ne állati bőrből kínálja a portékáját, minden pántja növényi cserzésű bőr anyagból van. 

Íme a galéria:

A bejegyzés trackback címe:

https://belultagasabb.blog.hu/api/trackback/id/tr9913395307

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása