Az Otthontérkép homedecor blogja.

Belül tágasabb

Belül tágasabb

Ezektől a bútoroktól megváltozik a kényelmes szó jelentése

2017. március 23. - Otthon

Az innovatív bútorok rengeteg olyan lehetőséget kínálnak, amikre eddig nem is igazán gondoltunk. A praktikusság, design és kényelem olyan egyvelegét adják, amik szó szerint szemkápráztatóak. Ezekből mutatunk meg néhányat.

Az újhullámos bútortervezők már nemcsak azt nézik a kanapékban és fotelekben, hogy a vonalvezetése és az anyaga tökéletes legyen, hanem azt is, hogyan tehetnék annyira kényelmessé, hogy például ne legyen szükség párnákra a kanapén. Cserébe a kanapénak legyen olyan a kialakítása, hogy beöleljen, és fejhez, testhez passzoló párnákat is beleépítsenek. Hogy aztán egy egész család azon fekve nézze a vasárnap délutáni rajzfilmeket egy esős nyári délutánon. 

Az újhullámos bútorok az újépítésű okosotthonokban a legpofásabbak, olyanokban, mint amilyen az alábbi  Lőportár utcai lakópark:

0_30_1.jpg

Kattints a képre!

Olyan kanapé is van már, ami egyszerre takaró és kanapé: mintha egy felnagyított kosárka lenne, amit a legfinomabb anyagból kreáltak. Aki benne fekszik, ki se látszik a biztonságot nyújtó fekhelyből. Olyan kanapét is kitaláltak már, ami hatalmas bogyókból áll: egyetlen egy sima, egyenes felülete sincs, csak a bogyók azok, amiken fekhetünk. És igen, ezeket tényleg hálószobákba kreálták, és itt érdemes picit megállni, és elgondolkodni: elképzelhető, hogy ötven év múlva a jelenleg ismert ágyak egészen máshogy fognak kinézni?

Bárhogy is lesz, a kényelmes szó jelentése egészen mást fog takarni, ha bárki megnézi az alábbi galériát. Tacóra hasonlító, inkább kamaszoknak való fotelt, puha, szőrös, magától ölelő szófát és a feljebb felsorolt elképesztő kanapékat is érdemes végignézni. Egyelőre ezek csak horroráron kaphatók, egyedi megrendelésre, de sanszos, hogy hamarosan a lakossági középárkategóriában is felbukkannak hasonló bútorok. 

Fotó: Elle Decor

A bejegyzés trackback címe:

https://belultagasabb.blog.hu/api/trackback/id/tr5112334665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2017.03.23. 22:49:00

Jo. Es hogyan takaritod? Szokas szerint praktikus meggondolas nuku.
süti beállítások módosítása