Az Otthontérkép homedecor blogja.

Belül tágasabb

Belül tágasabb

Így tör be egy énekesnő a falfesték piacra

2017. április 13. - Otthon

Selena Gomeznek saját falfestéke lett, mármint tényleg a saját biznisze, nemcsak róla nevezték el.

A huszonéves amerikaiak kedvenc énekesnője, Selena Gomez a Revival című albumának nevét adta az új falfestékének, ami állítólag a misztikusság és a kozmosz egyvelegét képviseli. A Portola festékmárka dobja piacra a gyönyörű lila színű falfestéket, Gomez az Instagram oldalán mutatta meg, hogy pontosan mire is kell számítani. Az előkevert változat ígéretes, a színek az Elle Decor szerint hasonlítanak az énekesnő 2011-es fellépőruhájához, amit az MTV Europe Music Awardsön viselt - ezt a ruhát ide kattintva lehet megnézni.

Az alábbi eladó barokkos, már-már giccses lakáshoz hasonló enteriőrhöz is tökéletesen passzolnak a lila színek, akár a falon is:

Kattints a képre!

2_5.jpg

Hogy honnan az ötlet, hogy egy popénekesnő beszálljon a festékbizniszbe, jó kérdés: Selena Gomez edzője nemcsak a tökéletes testek iparában dolgozik, hanem a társalapítója a Los Angeles-i székhelyű Portola festékmárkának. Nem ez az első eset, hogy egy híresség betör a falfesték piacra, Kendall Jenner már a rózsaszínű falával próbálkozott ezzel, de igen kis visszhangot kapott a történet. 

 

Holler at my girl @selenagomez cause our new color •REVIVAL• is L�T

Portola Paints & Glazes (@portolapaints) által megosztott bejegyzés,

Selena Gome lila színű falai talán azért is lesznek sikeresebbek Jennerénél, mert a sötét színű árnyalatok idén rengeteg otthonba beköltöznek. A szürkésebb, feketés, lilás, bordós árnyalatok ugyan uralják a teret, de ízléses kiegészítőkkel, igényes bútorokkal biztos sikert lehet elérni még a lila színnel is. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://belultagasabb.blog.hu/api/trackback/id/tr9012387137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása