Az Otthontérkép homedecor blogja.

Belül tágasabb

Belül tágasabb

Íme George Clooney-ék New York-i luxusapartmanja

2016. október 13. - Otthon

Felhőkarcolóban luxus penthouse lakást szerzett meg magának Amal Clooney és George Clooney, a pár állítólag jövőre költözik az ingatlanba.

George Clooney és Amal Clooney olyan luxusapartmant szerzett meg magának New Yorkban, amilyet még a hollywoodi filmekben is ritkán látni. A pár a One Hundred East Fifty Third Street nevű felhőkarcoló nyújtotta kilátást 2017-től fogja élvezni - írja a Page Six. Állítólag azért választották ezt, mert közel van Amal Clooney munkahelyeihez, az ügyvédnő tanít a Columbia Jogi Egyetemen, és dolgozik az ENSZ-nek is.

A lap úgy tudja egy forrástól, hogy Clooney-ék nem tulajdonolják a penthouse lakást, aminek az ára 65 millió dollár, hanem csak bérelni fogják. Állítólag az egyik magas emeleti rezidenciát szerezték meg maguknak, ahonnan a kilátás több mint káprázatos lehet. A penthouse lakásokkal teli ingatlannak van saját weboldala, itt látható, hogyan vannak berendezve a penthouse lakások, és hogy milyen magasságból néznek le az ott lakók New Yorkra. 

A Clooney házaspárnak ez már a sokadik közös bázisa, tulajdonolnak egy házat Caliban, azon belül is Studio Cityben, illetve Olaszországban a Comói-tónál is van egy ingatlanuk, az Egyesült Királyságban pedig egy kastélyuk. Mondhatni pár kontinensen akad egy csodaházuk.

A New York-i luxusapartman, ahol jövőre álomra hajtják a fejüket, ilyen:

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://belultagasabb.blog.hu/api/trackback/id/tr6311790241

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Phteven 2016.10.13. 23:15:53

Szemből meg mindent látnak... Ilyen a Havannán is van, ezért nem kell Nyújorkba költözni. :-D
süti beállítások módosítása