Az Otthontérkép homedecor blogja.

Belül tágasabb

Belül tágasabb

Brutál jó a Starbucks idei meglepetése

2016. december 21. - Otthon

Bár a kávé fogyasztási szokások nem éppen egy lakberendezési blog témája, viszont a design és a karácsonyi őrület miatt nem tudtam kihagyni, hogy ne írjam meg, mivel készült az ünnepekre a Starbucks. 

Westendhez közel, Újlipótvárosban 3. emeleti csendes lakás eladó

0_24.jpg

Kattintson a képre!

A Pumpkin Spice Latték és Gingerbread Latték időszaka a tél, és mivel sokan plázákban igyekeznek beszerezni a karácsonyi ajándékokat, óhatatlan, hogy kimaradjon a Starbucks. A világ legnagyobb franchise kávézója ugyan jó drága, cserébe megadja a kívánt élményt világszerte. A cég minden évben készül a karácsonyra, idén olyan termoszokkal, poharakkal és bögrékkel rukkoltak elő, hogy érdemes karácsonyi ajándékot is ott vásárolni az igazi fanoknak. A termoszokat biztosan lehet egész évben használni, a bögrék közül pedig jópár annyira jól néz ki, hogy bátran vehetünk belőle hat darabot készletnek a konyhába. 

Főleg a fehér-arany színek dominálnak, de a matt piros pohár is elég szemet gyönyörködtető. Az új negyven darabból álló készlet az interneten már megvásárolható, a hazai üzletekben a nagyobb plázákban érdemes szétnézni, és rákérdezni: nem biztos, hogy mind a negyven új szépségből lesz a boltokban. A szirénes kollekció grafikája annyira mutatós, hogy ha lesz is a boltokban, szerintem elkapkodják hamar. 

A Refinery29 tette közzé a teljes ünnepi kollekciót, párat az alábbi galériában megmutatok, de ezek csak azok, amikre én felfigyeltem. Akik nagyon szeretik a pompát és csillogást, rengeteg arany és ezüst színű bögrét és termoszt vásárolhatnak, akad, amelyiken még állatfigurák is vannak - tényleg mindenféle ízlésű ember találhat magának szép dolgot a Starbucksban is.

A bejegyzés trackback címe:

https://belultagasabb.blog.hu/api/trackback/id/tr4912049591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Árva Gabriella · http://travelbug.blog.hu/ 2016.12.22. 16:00:50

Brutál jó???? Az a filléres, Kínában hulladékból gyártott néhány tárgy, amivel minden évben elôállnak "csak most, csak önöknek"? Ez a poszt a hét vicce?
" ugyan jó drága, cserébe megadja a kívánt élményt világszerte" - milyen élményt? Vízízû, mesterséges adalékokkal turbózott csupacukor italokat? Hahaha! Ekkorát rég nevettem -és rég csalódtam posztban :(

nzk 2016.12.22. 17:53:58

@Árva Gabriella: +1... ennyire túlértékelt divatfost... pföjjj! 1x ittam náluk vmi kávéfélét. soha többet. és hát ezek a "brutál jó bögrék"... :D nem is értem...
süti beállítások módosítása