Az Otthontérkép homedecor blogja.

Belül tágasabb

Belül tágasabb

Mexikói luxusban ünnepelte magát Mariah Carey

2017. április 09. - Otthon

Mariah Carey betöltötte a 47. életévét, és elment a pasijával Mexikóban luxizni.

A 47 éves énekesnőről mindent el lehet mondani, de hogy ízlése lenne, azt sajnos nem. A születésnapját mégis sikerült olyan jó környezetben, és olyan pompában ünnepelni, amire keveseknek telik. Carey Mexikóban, Cabo San Lucasban pihente ki a telet, és bérelt egy olyan luxuskecót, hogy ő maga is csak ámult. Legalábbis erre enged következtetni, hogy teleposztolta az élményével az Instagramot.

Természetesen nem egyedül élvezte a 743 négyzetméteres luxust és a tengerparti panorámát, magával vitte a pasiját, Bryan Tanakát. Az Elle Decor úgy tudja, hogy a mexikói ház körülbelül 25 millió dollárt ér, és naponta 12 000 dollárért lehet kibérelni. Jár hozzá edzőterem, úszómedence, személyi edző és masszőr is (!!), van kültéri és beltéri moziszoba, privát jacht, saját szakács és az ötfős személyzet.

Ha személyzet nem is, de kétségtelen, hogy itthon is vannak kiadó luxuslakások, horroráron. Íme az egyik:

1_6_1.jpg

Kattints a képre, és ámulj az árán!

Állítólag a cabói villa, amit Casa Fryzernek hívnak, igen népszerű a hírességek körében, mert olyan a biztonsági rendszer, hogy két kapun is be kell csekkolni. Továbbá a személyzet valószínűleg igen szigorú szerződéssel dolgozik a luxuskégliben, ha eddig még egyikük sem szivárogtatta ki némelyik híresség mexikói kalandját. Márpedig elnézve Mariah Carey piálós, zabálós fotóit, biztosan tudnának min csámcsogni a pletykalapok.

Kép: Instagram és Elle Decor 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://belultagasabb.blog.hu/api/trackback/id/tr3012392779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása