Az Otthontérkép homedecor blogja.

Belül tágasabb

Belül tágasabb

Ilyenekkel lesz tele a milliomosok legénylakása

2017. május 30. - Otthon

A milánói design hét egyike azoknak az eseményeknek, ahol egyértelműen kiderül, milyen körülmények között élnek a gazdagok. Az ízléses gazdagok. A GQ magazin szedte össze, mik azok a designer bútorok, amik nélkül a milliomosok nehezen tudják elképzelni a legénylakásokat.

A milánói design héten hiába képviselteti magát a világ minden tájáról valaki, általában Louis Vuittonra kíváncsiak a legtöbben. Az Objet Nomades névre keresztelt kollekciójuk a leglátogatottabb volt idén, nem csoda, a nappalikba kívánkozó fotel és fekvőágy a paravánnal együtt maga a megtestesült elegancia és luxus. A bútorok árait nem is érdemes firtatni, nyilvánvaló, hogy némelyik darab akár milliós tételre is rúg, és ez nemcsak a Louis Vuittonra érvényes, hanem a design héten bemutatott más kreációkra is. 

Például a Gallotti and Radice dohányzóasztalára is, ami a hetvenes éveket idézi formájában, fekete-fehér színű és leginkább egy korhű film kokainbárójának asztalaként lehetne jellemezni. A norvég designerek munkája üdítően egyszerű és azt a kérdést is felveti, hogy ezt még miért nem találta ki senki, annyira szupernek tűnnek a képek alapján. A nappali közepére passzoló tökéletes méretű téglalap egy teljesen egyszerű ülőkeként funkcionáló borítást kapott, ami mind színében, mint formájában tökéletesen passzol a natúr és fehér színű környezetéhez. 

A luxusbútorok bármilyen ország bármelyik legénylakásában helyet kaphatnak. Az alábbi eladó legénylakásnak, ami Sasadon van, baromi jó adottságai vannak, így akár az óriási teraszt is be lehet bútorozni a legújabb trendeknek megfelelően - csak egy kis képzelőerő kell hozzá, és máris összeáll a tökéletes legénylakás.

Kattintson a képre!

1_14_1.jpg

A mai trendeknek megfelelő fekete-fehér-natúr színek mellett a nagyon színes bútorok is képviseltették magukat, például a Dimore Studio, amely szinte tabutörőként bizonyította, hogy az autók ülésére hajazó foteleknek van keresnivalójuk az otthonokban. Általánosságban elmondható, hogy a trendek a lekerekített bútoroknak kedveznek, ez mind a szófákat, mind a foteleket tekintve érvényes. Zaha Hadid még a konyhapultot is úgy tervezte meg a design hétre, hogy abban egy darab derékszög sincs, és minden kerek - azt hiszem, bátran ki lehet jelenteni, hogy ez lesz a következő két év meghatározó formája a lakberendezésben.

A bejegyzés trackback címe:

https://belultagasabb.blog.hu/api/trackback/id/tr8412509809

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása