Az Otthontérkép homedecor blogja.

Belül tágasabb

Belül tágasabb

7 módszer, hogyan dobjunk fel egy csupasz falat

2017. július 28. - Otthon

Óriási tapétával, műalkotással de még lámpákkal is fel lehet dobni egy teljesen csupasz falat. Íme néhány tipp.

1. Műalkotás

Lehet nagy, vastag, lehet több kicsi, teljesen mindegy, a lényeg, hogy a fókuszpont a lakásban a műalkotásokra helyeződjön. Kifejezetten olyan térben ajánlott, ahol kevés ablak van, a műalkotásoknak nem biztos, hogy jót tesz a közvetlen napfény.

 

2. Tapéta

Néhány éve ismét divatba jöttek a tapéták, de ha csak egy csupasz falat szeretnénk feldobni, akkor a nagyon mintás, hatalmas mintájú vagy nagyon színes tapétákat ajánljuk. 

3. Textilek

Az ágy vagy a kanapé feletti tér általában csupasznak hat, így bátran kísérletezgessünk a mintás kilim szőnyegekkel, vagy akár a hatalmas kendőkkel is.  

 

 

4. Csempe

A burkolat használata a falon nemcsak a fürdő és wc helyiségeiben mutat jól, elnyűhetetlenségük miatt van helyük akár a nappali egyik csupasz fehér falán. Ma már szebbnél szebb csempéket kapni, a cementlapokkal is lehet próbálkozni.

5. Növények

A növények nemcsak a levegő minőségét segítik, de jót tesznek a stresszelő és szorongó embereknek is. Aki fokozott stressz alatt áll, mindenképpen készítsen egy lélegző falat növényekből.

 

6. Építészeti díszítés

A hulladéklerakó helyett az építkezésből megmaradt dekor anyagokat nyugodtan használjuk még egyszer fel. Karaktert adnak a térnek, főleg azoknak ajánljuk, akik szeretik a modern ipari stílust.

7. Világítás

Hangulatos környezetet lehet teremteni azzal, ha a fehér falra beugró polcocskákat készítünk gipszkartonból, majd telerakjuk a polcos részeket lámpákkal. A funkció mellett a bájos, romantikus hangulat sem elhanyagolható. 

Az alábbi eladó 3 szobás lakásban egy egész falat megvilágítottak, és berendeztek bortartó fallá. Az ötlet szuper, és bármilyen színben ugyanilyen jól mutatna.

Kattintson a képre!

0_68.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://belultagasabb.blog.hu/api/trackback/id/tr3212608451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fűzfavirág 2017.07.28. 14:00:41

A könyvespolc valahogy kimaradt, pedig elég látványosan dekorál. Igaz, a bort nem szeretem.

AutosVilli 2017.07.31. 10:01:24

Vagy ami még nagyon egyszerű, veszel egy képet bazdmeg és kiakasztod!
süti beállítások módosítása