Az Otthontérkép homedecor blogja.

Belül tágasabb

Belül tágasabb

Trónok harca: Ide utazzon, ha bejön Dorne környéke!

2017. augusztus 25. - Otthon

Azt szinte mindenki tudja, hogy a Lannisterek Dubrovnikban laknak, de a többi helyszín sincs túl messze Horvátországtól.

A Trónok harca hetedik évada a végéhez közeledik, és hamarosan teljesen vége az egész sorozatnak. Aki nagy rajongója, biztosan tudja, hogy Királyvár jeleneteit Dubrovnikban forgatják. A többi helyszínt is érdemes végignézni, pláne, ha valaki azt tervezné, hogy a következő egy évben, amíg a záróévad elkészül, körbejárná a forgatási helyszíneket. Az Elle Decor tette közzé a Facebookon, hova menjenek a rajongók, és nem utolsósorban késői nyaralásra is alkalmas az összes helyszín. Még akkor is, ha kissé északabbra van némelyik. 

Királyvár - Dubrovnik, Horvátország, ahol terrakotta tetők vannak a házakon, mellette tenger és napsütés.

Kastélyszerű kúriákat Magyarországon is látni az ingatlanpiacon, ilyen ez az Andrássy úti villa, vagy az alábbi 10 + 1 szobás zalai ingatlan is. Kattintson a képre!

0_81.jpg

Dorne - Alcazar De Sevilla a valódi helyszín, ahol ókori hangulatú kastélyok, napsütés és buja medencés kertek vannak.

Meereen - Valletta, Málta, ahol sziklák, rusztikus épületek és tengerpart is van, de Meereen bizonyos jelenetit Splitben forgatták Horvátországban.

Királyvárba vezető út - King's Road egy erdős rész, a 18. században ültetett gyönyörű fákkal, ezt Észak-Írországban forgatták, Dark Hedgesnél.

A Fal -  Izlandon, az északi részen a Lake Myvatn nevű helyen forgatják a Fal összes jelenetét. Jég hátán jég, fantasztikus látvánnyal.

Volantis - Cordoba, Spanyolország az úticélja annak, akinek megtetszett Volantis a sorozatban. Itt ókori épületek és római kori híd várja a turistákat.

ÍME:

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://belultagasabb.blog.hu/api/trackback/id/tr7912769700

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása