Az Otthontérkép homedecor blogja.

Belül tágasabb

Belül tágasabb

Ilyen lett a Fehér Ház ovális irodája

2017. augusztus 29. - Otthon

A Fehér Ház felújítási munkálatai majdnem két hét alatt befejeződtek, az Elle Decor tette közzé, mi mindenen változtattak az elnök irodájában.

Átalakították a Fehér Ház három fontos helyiségét, az Ovális Irodát, a Roosevelt Szobát és a Nyugati Szárnyat. Augusztusban estek neki a munkálatoknak, Trump addig Bedminsterben töltötte az idejét egy golf klubban. A felújításokat még Obama elnöksége alatt hagyták jóvá, összesen 3,4 millió dollárt költöttek el. A fűtési rendszert, a szellőző rendszert és a légkondicionáló rendszert kicserélték, az épület informatikai rendszerét korszerűsítették, renoválták a Nyugati Szárnyat, új konyhát is kialakítottak.

A híres Ovális Iroda legszembetűnőbb belsőépítészeti változása, hogy új tapétát kapott a szoba. Korábban sárga csíkos tapéta virított a falon, amit a filmekben és a sorozatokban is igyekeztek visszaadni a rendezők. Mostantól semleges szürke színű a fal, ami lehetővé teszi, hogy más dekor elemek, mint az arany színű függöny és az amerikai államokat képviselő zászlók szembetűnőbbek legyenek a szobában.

A Roosevelt Szoba is beszürkült, új szürke és fehér szőnyeg került a szobába. A Nyugati Szárnyba is ugyanilyen szőnyeg került, csakhogy dekorációnak fehér és sárga virágokkal díszítették fel a helyiséget.

Az átalakítás elég gyorsan elkészült, valóban két hét alatt végeztek szinte mindennel. Igaz, ahogy az elnök elindult a golfklubba, rá egy órára már teljesen ki is ürítették a felújításra váró szobákat, az ott dolgozókat pedig átköltöztették más irodákba. Bárcsak ilyen gyorsan menne minden felújítási munka.

Kép: Getty Images

 

A szürke és fehér színek szinte minden helyiségnek jól állnak, sokal tágasabbnak tűnik a tér és sokkal világosabb is lesz. Okosan döntöttek az alábbi eladó angyalföldi lakás tulajdonosai, amikor ezekben a színekben képzelték el az otthonukat. 

Kattintson a képre!

0_89.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://belultagasabb.blog.hu/api/trackback/id/tr8312777980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása