Az Otthontérkép homedecor blogja.

Belül tágasabb

Belül tágasabb

Ellenállhatatlan kastélyok és kúriák az ingatlanpiacon

2017. szeptember 18. - Otthon

A jelenlegi ingatlankínálatban múlt század eleji balatoni kúria, a Szentkirályi kastély és svábhegyi villa is akad. Páratlanul szép kúriákat mutatunk.

A nyári nagy melegek elmúltával megérkezik a gyönyörűséges ősz, ami lehetőséget kínál arra, hogy a verandán, a teraszon töltsük a délutáni alvást egy takaró alatt. A természet ősszel a legszebb, a kúriák pedig annak a lehetőségét tartogatják, hogy madarak csicseregnek és friss levegőt lehet szívni ellenállhatatlan környezetben. A nyálcsorgatásra alkalmas kúriákat és villákat a Startlak és az Otthontérkép oldalairól válogattuk össze.

1. Balatonszepezdi nagypolgári kúria

0_90.jpg

A múlt század elején épült, ősfás környezetben álló kúriának a verandája az, amibe azonnal bele lehet szeretni.

2. Svábhegyi villa, ami korábban a számítógép feltalálója, Neumann János tulajdona volt

47492131-k1.jpg

A 12 szobás budai villa a híres matematikus családjának tulajdonában állt, máig őrzi a klasszikus stílusjegyeket.

3. A Dallas sorozat rajongói igazi kincsre bukkanhatnak ebben az esztergomi villában

58479838-k1.jpg

Makovecz és a Southfork Ranch szerelemgyereke ez az esztergomi villa, ahol az istálló és lovarda mellett koncertekre is van lehetőség.

4. Az Andrássy úton eladó Magyarország volt miniszterelnöke, Tildy Zoltán egykori rezidenciája

52628433-k1.jpgAz Andrássy úti villában 4 darab, egyenként 400 négyzetméter alapterületű luxuslakást alakítottak ki. Az épület a Kodály köröndhöz közel van, gyönyörű belső kert és lugas, szökőkúttal biztosítja a pihenést a belváros közepén.

5. A Szentkirályi kastély eladó Zalaapátiban

0_91.jpg

Ősfás parkban felújított kastélyt kínálnak Zala megyében, aki megvásárolja, megkapja a teljes antik berendezést is. A kastélyban jelenleg antik cserépkályha magánmúzeum is van, ha ez még inkább vásárlásra serkentene bárkit. 

A bejegyzés trackback címe:

https://belultagasabb.blog.hu/api/trackback/id/tr4312784614

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása