Az Otthontérkép homedecor blogja.

Belül tágasabb

Belül tágasabb

Így lehet a lelógó vezetékekből design

2017. november 24. - Otthon

A mindenhonnan lelógó vezetékeket általában eldugjuk a szegőlécek mögé, vagy máshogyan teszünk arról, hogy semmiképp ne nézzük azokat egész nap. Pedig elég jól mutatnak a falon, ha megregulázzuk azokat.

A tévé, a telefon, a laptopok, a telefonok, a menyezetlámpák, a fali lámpák mind olyan eszközök, amik vezetékkel működnek. Ezek általában csak lógnak az asztalokról, falakról, jó esetben a falak és a padló közt szegőlécekkel lehet orvosolni az esztétikai problémát, rosszabbik esetben a gipszkartont választják az építők, mint megoldást. A vezetékekkel bőven lehet játszani, az indusztriál stílus egyértelműen követeli, hogy a rézcsövek mellett bátran használjuk a vezetékeke design elemként.

Az alábbi, eladó, VII. kerületi kislakásban a nappaliban látható egy szuper ötlet: a függönykarnisokkal egyvonalban vezették végig a fali lámpákat, majd az ablakok mellett, egyenes vonalakban elvezették a lámpákig. Az ötlet zseniális, az étkezőnek, nappalinak használt térben a téglafalak adják meg igazán a loft hangulatot, amit kiemeltek a tervezők a vezetékekkel. 

A lakás galériázott, 50 négyzetméteres, egy plusz félszobás, mindkét szobában galériázott, ami plusz 13 négyzetméter élhető területet ad a lakáshoz. Belsőépítészek keze munkája látható a lakáson, szándékosan az indusztriál stílusjegyeket építették a lakásba, és mennyire jól tették: a nagy belmagasságú belvárosi lakásoknál ez a stílus tökéletesen működik.

Kattintson a képre!

0_21.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://belultagasabb.blog.hu/api/trackback/id/tr6813115138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sámuel Komlósi 2017.11.25. 15:05:23

Hát ez gyönyörű...... Ne emeljük már az igénytelen gyári "stílust" dizájnná.
süti beállítások módosítása