Az Otthontérkép homedecor blogja.

Belül tágasabb

Belül tágasabb

Pár tipp a gleccser karácsonyfához

2017. december 02. - Otthon

A gleccser hófehér, mi lenne, ha idén a karácsonyfa is hófehér lenne?

Semmi sem olyan varázslatos, mint a teljesen hófehér karácsonyfa, az időtlen szépségét a jeges fenyőfa hatása adja meg, mintha a természet egy csodáját látnánk a lakásban. Megnyugtató a színe, egyszerű és könnyű is elkészíteni. Mintha hófehér kabátot kellene ráadni a fenyőfára, kicsit olyan a hatása.

Ha egyetlen egy színnel díszítjük fel a karácsonyfát, akkor szinte minden megengedett, az adott színen belül. Az anyagok választásában mindenki megmutathatja a maga kreativitását, a bőséges díszítés nyugodtan elmehet a giccs irányába.

A fagy hatását a füzérekkel, fehér tollakkal, fényes és sima fehér dekorációkkal, szalagokkal és üveggolyókkal érhetjük el. A matt és fényes karácsonyi gömbökkel való játszadozást idén nem szabad kihagyni, szinte minden boltban együtt kapható a kettő, egy adott színben bedobozolva (Tiger Shop). Az átlátszó üveg dekorok kevés helyen kaphatók, legalábbis én nem láttam a boltokban, érdemes ezért a családi ereklyéket feltúrni, lehet, hogy a nagyinak van elfekvőben ilyen dísze. 

A fehér alapokra berendezett lakásokba kimondottan ajánlatos a gleccser karácsonyfa. Az alábbi eladó, VIII. kerületi lakásban például igen szépen mutatna a két ablak között.

Kattintson a képre!

elado_8.jpg

A tökéletes fagyos hatást azzal érhetjük el, hogyha kékes fényfüzért választunk, ha flitterekkel rakjuk tele a fenyőágakat - értelemszerűen ragasztóval is lehet, akkor nem lesz tele az egész lakás azokkal. Aki igazán bátor, a fa oldalsó részeire ezüst díszeket is felteszi, ezzel olyan hatást is el lehet érni, mintha a napfény vagy holdfény csillanna meg a jeges fenyőfán.

Íme néhány inspiráló kép:

Fotó: Pinterest

A bejegyzés trackback címe:

https://belultagasabb.blog.hu/api/trackback/id/tr9813406961

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

stower 2017.12.06. 09:06:22

Ez tényleg maga a giccs. Ez az izé így már minden, csak nem karácsonyfa. Az alap is egy kínai műanyag szemét és akkor még flittereket ragasztgatsz rá és lefújod műhóval...hihetetlen. Tényleg, miért nem fejjel lefelé akasztod a plafonra? Így már nem elég trendy :-D
süti beállítások módosítása