Az Otthontérkép homedecor blogja.

Belül tágasabb

Belül tágasabb

Luxus lakást Karácsonyra? Mi mást?

2017. december 22. - Otthon

Keith Urban egy elegáns Upper East Side-i házzal lepte meg Nicole Kidmant.

Keith Urban 39 millió dolláros (nagyon sok milliárd forintért) áron vásárolta meg a manhattani tömbházat az ausztrál színésznőnek, állítólag egy interjúban azt nyilatkozta, hogy azért, hogy Kidman folytathassa a Broadway-es álmait.

A bőkezű ajándékot Alexander Welch építész tervezte 1901-ben, és olyan nevek éltek a falak közt, mint Marc Chagall és Michael Jackson. A luxus lakásban hét hálószoba van, nyolc teljes és két fél fürdőszoba, minden igényt kiszolgáló terek és kényelem jellemzi.

Az eredeti építészeti elemeket meghagyták, kovácsoltvas ajtó, faragott oszlopok, tölgyfa lépcsők, tölgyfa padlók, mészkő, vörös téglák, mennyezetig érő többszárnyú ablakok máig megmaradtak, ezeket ötvözték a belsőépítészek a mai kor modern technológiáival, mint légkondi, fűtés, kandalló. Az utcai szinten a házba lépőket egy hatalmas előcsarnok fogadja, konyha, nappali, apró terasz és zongoraszó. 

Nicole Kidman ebben a budapesti eladó lakásban is jól érezné magát, legalábbis a lakberendezési stílus nem esik messze a manhattani luxuslakásétól.

Kattintson a képre!

16_2.jpg

A ház harmadik emeletén az úgynevezett master lakosztály áll, kandallóval, francia erkéllyel, terasszal, két fürdőszobával, gardróbszobával, ahol beépített szekrények sorakoznak. A negyedik és ötödik emeleten hálószobák és fürdőszobák várják a vendégeket, a hatodik emeleten konyhasarok és hálószobák vannak, fürdőszobák, továbbá kijárat a tetőteraszhoz. A ház alagsorában edzőterem, médiaszoba és egy saját fürdőszobás hálószoba van.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://belultagasabb.blog.hu/api/trackback/id/tr9013506915

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása