Az Otthontérkép homedecor blogja.

Belül tágasabb

Belül tágasabb

Ezek a legszebb rózsaszínű festékek

2017. június 09. - Otthon

A rózsaszínnek legalább tíz olyan árnyalata is van, amiket bátran használhatunk a lakásban.

Minden szokatlan, nem semleges színnek, pláne, amikhez valamit társítunk van divatidőszaka. Ilyen például a sárga, ami 10-15 évvel ezelőtt beköltözött a háztartásokba, és amihez a napsütést társítjuk. Vagy ilyen például a rózsaszín, amit a lányok színének tartunk, és amiből hajlamosak vagyunk egy bizonyos árnyalattal telefesteni a lakást. Pedig a rózsaszín legalább annyira sok árnyalattal bír mint a szürke, és csodaszép festékeket lehet kevertetni ebből a színből is - nemcsak lányszobákba.

A rózsaszínnek van egy időtlen árnyalata, amivel több generáció szobáinak falát is bátran ki lehet festeni. A gyerekszobában energikus, fiatalos, exkluzív, amíg a nagymama szobájában a régi antik bútorokkal vintage hatású. Az előszobákat, nappalikat a korall szerű rózsaszínes árnyalattal fényűzővé, elegánssá tehetjük, mellé akár a tiszta fehér dekorációktól kezdve a skandináv stílusig mindenfélét el lehet képzelni. A lényeg, hogy az olyan kislakásokat is, amilyen az alábbi eladó makói ingatlan, könnyedén fel lehet dobni még eladás előtt is, és a sokkal szebb, mutatósabb és elegáns hatású rózsaszín falfestékekkel érdemes átfesteni:

Ezeket kerüljük:

Kattintson a képre!

6_6.jpg

Íme azok az árnyalatok, amiket bátran lehet használni:

Fotó: Pinterest

 

A bejegyzés trackback címe:

https://belultagasabb.blog.hu/api/trackback/id/tr112554565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása